11 Temmuz 2013 Perşembe

hızlı zayıflama yöntemleri


hızlı zayıflamak öncelikle belli bir kararlılığa bağlıdır.Şunu da unutmamak gerek işe koyulmadan hiçbir şey yapmadan zayıflanılmaz yani harekete geçmelisiniz spor yapmalısınız. Size önerebileceğim başlıca hareketler yürüyüş bisiklet yüzme basit plates hareketleridir. Tabi bunların yanında ise yediklerinize dikkat etmelisiniz. Zayıflama konusunda en önemli hususlardan biri de söylediğim gibi inanmaktır eğer bu işi başarabileceğinize inanmıyorsanız şimdiden vazgeçebilirsiniz çünkü herşey beyinde başlar. Etrafınızda kısa sürede zayıflayan insanların hepsi bu işi yapabileceklerine inanmıştır eğer inanmasalardı zaten bu işi başaramayacaklardı. bazı temel husuları anlattım şimdi yapılmaması gerekenlerden bahsedelim.
hızlı zayıflama yöntemleri



Öncelikle fazla yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız. uyumadan 2 saat önce yemek yemeyi kendinize yasaklamalısınız. Bu nokta çok önemli. Bazı insanların vücudu hızlı çalışır ama gece yemek yemediklerinden dolayı göbekte yağlanma problemi ile karşı karşıya kalır. Bunun en önemli etkeni gece yenilen yemekleridir. Eğer böyle bir alışkanlığınız var ise bir an önce terketmelisiniz. İlk başlarda zor gelebilir ama zamanla alışacaksınız. Aç karnına yani genelde sabah yeni uyandığınızda yapacağınız spor direk yağ yakmaya yöneliktir bunu her sabah deneyebilirsiniz. Sabahları kendiniz fazla zorlamadan basit hareketler ile güne başlarsanız hem gününüzü enerjik geçirirsiniz hem de yağ yakmış olursunuz. Yukarıda söylediğim gibi yüzmek de en çok kalori yaktıran sporlardandır. Yazın bol bol yüzebilirsiniz. Hatta diğer mevsimlerde de kapalı havuzlarda yüzmeyi düşünebilirsiniz büyük bir faydası olacaktır.

Zayıflama ve kilo kontrolünde en önemli etkenlerden biri de düzendir. peki düzenden neyi kastediyorsun diyeceksiniz. Düzenden kastım uyku düzeni yemek yeme düzeni spor düzeni yani her türlü düzen. Eğer düzenli yaşarsanız vücudunuzda bu düzene uyum gösterecek ve o da kendini düzene koyacaktır ve bu sayede o da bu yolda size yardımcı olacaktır.

Kendinize bir program hazırlayın. Sabah öğle ve akşamları yapmanız gerekenleri toparlayıp bir kağıda yazmakla başlayabilirsiniz. Örneğin sabah erken kalkıp yürüyüş ya da koşu yapabilirsiniz. Öğle saatlerinde çalışıyor olabilirsiniz bu zamanı egzersize ayıramasanız dahi yediklerize dikkat etmeniz yine size yardımcı olacaktır. akşam eve geldiğinizde yürüyüş yüzme ya da diğer spor aktivitelerinden faydalanabilirsiniz. böyle bir program yapmak ilk başlarda zor gelebilir fakat zamanla bu tempoya alıştığınızda tüm bunları hayatınıza rahatlıkla katabilirsiniz. Unutmayın zayıflamak önce herşeyde olduğu gibi beyinde başlar. Ayrıca göbek eritme diyeti yazımı okumanızı tavsiye ederim.

0 yorum:

Yorum Gönder