3 Ağustos 2013 Cumartesi

Herkes diyet yapmadan ve hareket etmeden zayıflamak ister. Bu yazı da sizlere diyet yapmadan zayıflamayı anlatacağım. Eğer bu dediklerimi uygularsanız diyet yapmadan zayıflayabilirsiniz. Bu kesinlikle sizin için bir hayal olmasın. tekrar söylüyorum eğer aşağıda yazılanları uygularsanız diyet yapmadan kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Diyet yaparak belki biraz daha hızlı zayıflarsınız fakat gelen mesajlarda diyet yapamayanlar için zayıflama formülü önerin gibi yazılarla karşılaştım ve takipçilerimize bu yazıyı hazırladım. Beğeneceğinizi tahmin ediyorum ve hemen yazımızın asıl olayına geçiyorum. Bu yazının amacı aldığımız kaloriyi azaltmak ve diyet yapmadan diyet formuna girmek.

diyet

1. Yiyeceklerin yanında içtiğiniz içeceklere çok dikkat edin. Şekerli meşrubatlardan kesinlikle kaçının. Bu size hiç düşünemeyeceğiniz kilolarla geri döner bunun yerine yiyeceklerin yanında hafif içecekler tercih etmelisiniz.

2. Her sabah kahvaltınızı yapmaya özen gösterin. Bir çok kişi kilo alırım düşüncesiyle kahvaltıdan kısmaya çalışıyor fakat bu yanlış bir davranıştır kahvaltıda istediğiniz kadar yiyebilirsiniz çünkü bu besinler gün içinde eritilecektir. kahvaltı yapmazsanız gün içinde halsizlik ve metabolizmada yavaşlama meydana gelir. Metabolizmanın önemini metabolizma hızlandırarak zayıflama adlı yazı ile öğrenebilirsiniz.

Bunun yanında akşam yemeğine çok ama çok dikkat etmelisiniz tekrar tekrar uyarıyoruz aşırı yemekten uzak durun ve en geç saat 20:00 de akşam yemeği yiyin. çünkü bu saatten sonra yemek yemek yağlanmaya sebep olur ve mide sağlığı içinde hiç iyi bir hareket değildir.

3. Yemeklerden önce kesinlikle su için bu sizin daha az yemek yemenizi sağlayacaktır. bu da daha az kalori almanıza neden olur. sadece yemekten önce değil günde bol bol su içmelisiniz.böylece tokluk hissi oluşacaktır.

4. Bol bol sebze meyve tüketmeye çalışın. çünkü meyve ve sebzelerin faydalarının yanında birde az kalorilerinden yararlanabilirsiniz. Hatta imkanınız varsa akşam yemeklerinde bol meyve ve sebze ile yapın.

5. Yemeklerden önce bol salata tüketin bu sizin yine daha az yemek yemenizi sağlayacaktır.

6. Her gün yeteri kadar dinlenin yorgunluğu üzerinizden atmaya çalışın.

7. Tok tutan yiyecekleri tercih edin. böylece uzun süre tokluk hissi sizin yemeklerinizi azaltmanıza yardımcı olacaktır.

Ayrıca kilo verirken nelere dikkat edilmeli yazım ile devam etmenizi öneriyorum. Diğer yazılarımda da olduğu gibi söz sizde bu hakkında düşündüklerinizi veya sormak istediklerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.Beni okuduğunuz için teşekkür ederim Bunları uygulamanın yanında spor yapmanın ne kadar yararlı olacağını söylemek istiyorum.Böylece daha hızlı zayıflayabilirsiniz. Sağlıklı günler.

1 yorum: